kursor

Kamis, 29 November 2012

Berita pake bahasa sunda


Ngaraosan Roti Asli Prancis di Paris Bakery
Salasa, kaping 18 September taun 2012, dina tabuh 12:05 WIB

Ngaraosan raosna roti  asli Prancis teu kedah ngunjungan negeri Menara Eiffel. Ayeuna anjeun  tiasa ngaraosan  rupi-rupi roti  jieunan chef asli urang ditu. Anjeun tiasa ngunjungan Paris Bakery anu alamatna  di Jl. AM. Sangaji No. 68A. Yogyakarta.
Ditempat ieu, aya rupi-rupi roti tiasa anjeun nyobian asli jieunan Chef Cedric. Tiasa di sebut Petit Pain, Pain De Mie, Baguette, Pain De Campagne, sareng Baguette Epi. Perkawis rasa Cedric ngarupakeun chef anu geus  ngalaman ngaracik roti. Pangalamana nempuh elmu kuliner di Prancis janten  modal anu pokok dina ngamadukeun bahan janten roti anu ni’mat kanggo diraosan.
Numutkeun salah sahiji anu boga toko, Camille, nyebatkeun yen pangaos anu  mirah tapi  kualitasna sae  rasa janten  perhatosan anu ngalola. "Iwal ti  anu  hargana 5000 rupiah  dugi ka 20.000 rupiah," saur anu boga toko, camille. Camille ngawartosan  yen  sareng pangaos anu kajangkau ieu, masarakat tiasa ngaraosan roti-roti khas asal nagarana.
Teu saukur ngajual bolu, kueh jeung roti kanggo dijalan, anu ngalola oge nyadiakeun tempat anu nyaman kanggo ngaraosan  katuangan eta teh. Di Jogja eta oge aya  toko  roti anu gaduh konsep eta,  memang  masih tiasa dietang ku ramo, ningali peluang ieu, camille sarta 4 rekana ngawitan  muka warung kopi dilantai 2.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar