Ngaraosan Roti Asli
Prancis di Paris Bakery
Salasa, kaping 18 September taun 2012, dina tabuh 12:05 WIB
Ngaraosan raosna roti asli Prancis teu kedah ngunjungan negeri
Menara Eiffel. Ayeuna anjeun tiasa
ngaraosan rupi-rupi roti jieunan chef asli urang ditu. Anjeun tiasa
ngunjungan Paris Bakery anu alamatna di Jl.
AM. Sangaji No. 68A. Yogyakarta.
Ditempat ieu, aya rupi-rupi roti tiasa
anjeun nyobian asli jieunan Chef Cedric. Tiasa di sebut Petit Pain, Pain De
Mie, Baguette, Pain De Campagne, sareng Baguette Epi. Perkawis rasa Cedric
ngarupakeun chef anu geus ngalaman
ngaracik roti. Pangalamana nempuh elmu kuliner di Prancis janten modal anu pokok dina ngamadukeun bahan janten
roti anu ni’mat kanggo diraosan.
Numutkeun salah sahiji anu boga toko, Camille,
nyebatkeun yen pangaos anu mirah tapi kualitasna sae rasa janten perhatosan anu ngalola. "Iwal ti anu hargana
5000 rupiah dugi ka 20.000 rupiah,"
saur anu boga toko, camille. Camille ngawartosan yen sareng
pangaos anu kajangkau ieu, masarakat tiasa ngaraosan roti-roti khas asal
nagarana.
Teu saukur ngajual bolu, kueh jeung
roti kanggo dijalan, anu ngalola oge nyadiakeun tempat anu nyaman kanggo
ngaraosan katuangan eta teh. Di Jogja
eta oge aya toko roti anu gaduh konsep eta, memang masih
tiasa dietang ku ramo, ningali peluang ieu, camille sarta 4 rekana ngawitan muka warung kopi dilantai 2.
Tidak ada komentar:
Posting Komentar